Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

Dumstrade Datorfodral

Direktlänk 0 Kommentarer
Recykle har varit populärt ett bra tag nu, vissa väljer att gå ett steg längre och inte bara återanvända gamla saker utan även nya men ratade saker. Det kallas Dumstring eller dumpsterdyving, detta är mycket populärt bland mina vänner nu. http://frigan.wordpress.com/En dag blev jag meddragen till Willys soptunna av en vän och lite motvilligt tog jag emot saker som han gav till mig från djupet av konteinern. Efter ett tag så insåg jag hur mycket bra grejer som fanns som bara hade slängts för att ingen ville köpa det, mycket var dessutom lagt i plastpåsar just för att någon skulle kunna ta det. Just som vi började bli klara att välja vad vi ville ha och cykla hem hittade vi helt otroligt många handdukar i sina plastförpackningar. Min lyckodag tänkte jag, och tog dom för att hitta på något roligt.
En torsdag gick vi till ateljén för att sy, det slutade med vars ett datorfodral och en väska man kan vända ut och in på, men jag har fortfarande massor med handdukar kvar att hitta på något med!
Jag pyntade kanten på väskan med sashikostygn som syns när man har den på ett håll men inte på det andra hållet efter som att det är svart. Dock lyckades jag knäcka nålen till den, jag var lite för hårdhänt med handhjulet... Men som tur är får man tre extra nålar i kittet man får när man köper den, om jag bara kunde hitta dem.
« Äldre Start Nyare »