Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

Fortbildning: Digital dokumentation

Direktlänk 0 Kommentarer
Terminsavslutet närmar sig med stormsteg, allt fler alster blir klara i slöjden. Följ dina elevers utveckling år för år med hjälp av Slöjd/Bildportfolio, och få en helhetsbild inför bedömning och betyg.

Lär dig mer om att dokumentera digitalt – det är enkelt för eleverna och avlastande för dig! Fortbildningen Digital dokumentation är kostnadsfri, på distans och tar ca en halvdag. Fortbildningen består av en föreläsning med Inger Möller Degerfält, filmad på GR utbildning, övningsuppgifter, diskussionsunderlag samt samtal med slöjd.nu.

Under fortbildningen får du bland annat logga in både som lärare och elev, för att se hur enkelt det är att lägga upp alster, hantera elever och grupper. Vi går igenom de många finesser som gör att du kan anpassa Slöjd- och Bildportfolio till din egen undervisning.

Även skolor som redan har Slöjd- eller Bildportfolio är välkomna att ta del av fortbildningen. Den digitala världen utvecklas snabbt och i portfolio har det hänt en del den senaste tiden.

Boka fortbildning nu!
Skicka ett mail till kontakt@slojd.nu med skolans namn och leveransadress, samt antal slöjd/bildlärare som ska delta. Vi skickar fortbildningsmaterialet per post och bestämmer sedan tid för samtal med lärarna.

Halva priset på Slöjd/Bildportfolio
Skolor som tagit del av fortbildningspaketet om Slöjd- och Bildportfolio får halva priset på anslutningsavgiften, rabatten gäller endast under vecka 24, 25 samt vecka 33. Pris med rabatt: 750 kr/ämne. Terminsavgift tillkommer, se prislista.

« Äldre Start Nyare »