Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

Release: Slöjdlexikon 2017!

Direktlänk 0 Kommentarer

Nu finns det här: abonnemanget för nästa år.

Skaffa Slöjdlexikon 2017 redan nu och få de första månaderna på köpet!
Slöjdlexikon 2017 gäller fram till och med februari 2018, fyllt med massor av lexikonfilmer & beskrivningar och flera spännande uppdateringar på gång. 

Du som har Slöjdlexikon kan välja att betala nästa års Slöjdlexikon innan jul.
Hör av dig till kontakt@slojd.nu så förnyar vi ditt Slöjdlexikon-abonnemang redan idag.

”Tack för att det gick så snabbt att få igång Slöjdlexikon! Jag känner att en liten börda lossnat och jag behöver inte fundera ihjäl mig inför varje måndag på vad jag ska göra. Vi har haft i uppgift att göra egna instruktionsfilmer till lektioner eftersom de man kan hitta på youtube inte alltid är lämpade för barn och undervisning. Men eftersom jag vet att det finns så himla mycket bra filmer för slöjd så kände jag att det blev lite för tungt att göra egna också. Varför ska jag uppfinna något som andra redan har gjort. Och om det dessutom finns ett helt koncept färdigt så får jag ju helt enkelt köpa det då.
Fantastiskt!"
/Kerstin Arlid, Småskolan 

Veckans tips!

Det finns massor att hitta i Slöjdlexikon, varje vecka tipsar vi om en höjdare som du inte får missa. Veckans tips hittar du i kursen Aktuellt och på vår facebooksida.
Veckans tips! v. 44
Sticka en disktrasa i farsdagpresent!
Eller låt FAR sticka den själv, beskrivningen i Slöjdlexikon är enkel både för eleverna och far att följa :-)

Vikarie-akuten

Oundvikligen händer det ibland - det behövs en vikarie. Och ofta är det svårt att få tag på någon som kan lika mycket som du. 
I kursen Smått och Blandat finns över 20 olika beskrivningar på saker som passar när du måste ha en vikarie. Eller när det bara är några få gånger kvar på terminen och några av dina elever plötsligt är klara. 
Ta en titt så att du är förberedd!
Att aldrig ha träffat en klass och hoppa in som slöjdlärare är inte så enkelt, men ju bättre förutsättningar desto lättare blir det. I vikarieakuten "Smått och Blandat" finns beskrivningar som ger bra förutsättningar.

« Äldre Start Nyare »