Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

Pärlor i lexikonet

Direktlänk 0 Kommentarer
Jag vet att ni alla längtat, väntat och undrat när jag kommer tillbaka??? Nu är jag här igen, lagom till att min mor åkt på Hemslöjdsresa till det förlovade landet i öst: Nepal [märk min avundsjuka]. Man skulle kunna kalla mig befordrad inom slojd.nu! Jag jobbar numera sakta men säkert (2 dagar i månaden) på en ny del till Slöjdlexikon, och inte vilken del som helst. Det är den del jag länge tyckt saknats i lexikonet: PÄRLOR!
Det kommande året kommer jag ägna all min lediga tid åt att djupdyka i pärlornas värld, och filma instruktionsfilmer på alla stygn jag kan komma över! Har du något kul tips? - Hör av dig till slojd.nu! I somras åkte jag och mamma till Grekland och hälsade på Ann-Mari Franzén. Där lärde hon mig peyotestygnet, och så såddes det första fröet till denna idén. Och nu är det verklighet! Första filmen blev klar i måndags! Vad tycker ni? http://www.youtube.com/user/slojdnu#p/u/0/oo7W5sNtB38
Jag funderar på att läsa om ljudet. Blev inte helt nöjd med det. Annars är jag stolt över mitt första stapplande steg mot en helt fantastiskt ny virituell publikation: Pärllexikon.
So long! /Moa
« Äldre Start Nyare »