Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

Unga slöjdare...

Direktlänk 0 Kommentarer
Ibland lyckas man få fram kameran och fånga tiden en sekund. Detta får bli en minnesbild över nuläget för ungdomarna på Slojd.nu Moa, Sara och Mi med minstingen Andrea på magen.


Status för Moa
Läser humanekologi här i Lund men hinner hit till ateljén ibland och "pillar med pärlor". Just i dag ska hon och vår fotograf Christer filma hur man förankrar pärlor med metalltråd.
Status för Sara
Läser Ledarskap i slöjd och kulturhantverk i Göteborg, men just precis nu är hon i Thailand och besöker sin "mamma" i den lilla by hon bodde i för några år sedan när hon var på ungdomsutbyte där. Av en ren slump hamnade hon i en provins där kvinnorna väver Ikat!?! Hon kunde lika gärna hamnat hos en familj som skrubbade elefanter eller odlar ris. Vi hoppas att hon kommer hem med kameran full och gör en berättelse till Slöjd i världen i sommar.
Status för Mi
Som just fått sin tredje lilla dotter, Andrea. Systrarna Elna 4 och Hedda 2 år var kvar hemma på gården i Arkelstorp. De två äldsta har redan visat goda talanger i slöjd! Mi har inte tagit mammaledigt helt utan håller sitt vakande öga över slojd.nu och ser till så att Slöjdlexikon uppdateras kontinuerligt.
« Äldre Start Nyare »