Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

Slöjdlexikon - ny abonnemangsomgång

Direktlänk 0 Kommentarer
1 mars startade ny abonnemangsomgång på Slöjdlexikon. Ett helt nytt härligt år ligger framför oss! Massor av idéer bearbetas och just nu bygger vi ny ljudstudio, spännande. Vi räknar med att kunna läsa in de första ljuden redan nästa vecka. De blir till en härlig sjal som är superfiffig ur pedagogisk synpunkt. Den kan nämligen blir precis så stor som man vill och tänkt eller som garnet räcker till eller som orken/tiden tillåter. Vi har dessutom filmat snyggaste och enklaste kantmaskan som hjälper eleverna när de vänder arbetet för då ligger garnet på rätt ställe, hur fiffigt som helst. Det ska bli roligt att få visa... 

Tack alla ni som väljer att förnya era abonnemang år efter år, och tack för alla trevliga kommentarer och feedback. 
Tipsa gärna era kollegor och berätta för dem hur Slöjdlexikon underlättar för er, det har visat sig vara den allra bästa spridningsvägen.

Har du missat att förnya, så bara maila till kontakt@slojd.nu
Har du inte provat för ut så är bästa tiden nu, för endast 1795 kr får du tillgång till hela stora Slöjdlexikon i ett helt år. Beställer gör du enklast här:Camillas blev så stor att den till och med fick två flärpar fram att svepa runt sej.

« Äldre Start Nyare »