Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

Dags för en ny "tidsresa"

Direktlänk 1 Kommentarer
Äntligen på väg...!
Laos, Vietnam, och norra Thailand är ekonomiskt sett enormt fattiga länder. Men jag förväntar mig att precis som i Indien och Nepal att finna en hantverksmässig rikedom.
Det jag verkligen ser fram emot är att se hur Indigo växer och förädlas för att ge sin blåa färg till textilier!
Ett ny film till Slöjdlexikon - Slöjd i världen, är alltså på G!
Se tidigare inlägg om resan http://slojdnu.blogspot.se/2014/05/hang-med-pa-resan.html

Slojd.nu rullar på som vanligt... säkraste sättet att komma i kontakt är via mail till kontakt@slojd.nu Mi har telefonen igång måndag-torsdag 9,30 -13,30 på 046-128890, övrig tid kan du ringa och lämna meddelande per tel om vad det gäller och när du önskar bli uppringd.
Vill du beställa Slöjdlexikon redan nu men få fakturan nästa år så fyll i formuläret som finns HÄR
Vill du ansluta skolan till Slöjdportfolio så finns länken HÄR.

Finns du i närheten av Göteborg är du välkommen till GR-utbildning den 2 dec. Om allt går som det ska jag tillbaka i Sverige då :-)


När Tis, den 2 december, 15:00 – 17:00

Var Gårdavägen 4, Göteborg, Sverige (karta)
 

Beskrivning: Att redovisa i Slöjdportfolio är ett både enkelt och roligt sätt att dokumentera i ord och bild. När eleverna själva redovisar och bygger sin portfolio får du som lärare en gedigen dokumentation över alla elever och deras arbete på din lärarsida. Att se sitt lärande över tid och få feedforward gör att eleverna utvecklas. I föreläsningen ges en introduktion till hur du kan använda Slöjdportfolio, och på vilket sätt den dokumentation som eleverna bygger är till hjälp i bedömningsprocessen. Inger kommer att visa hur du kan hjälpa dina elever att nå sina mål på enklast tänkbara sätt. Under dagen kommer vi även att prova lite själv så tag gärna med dator, surfplatta eller smartphone. Besök gärna

  1 Kommentarer :

Anonym skrev 13 november 2014 kl. 11:02

Trevlig resa Inger!!!

« Äldre Start Nyare »