Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

Slöjdkalender 2015

Direktlänk 0 Kommentarer
Nu har hösten tagit över och de gråa dagarna väcker verkligen lust att sitta inne och slöjda. Då är det ljuvligt att bläddra i vår alldeles färska Slöjdkalender, fylld av inspirerande bilder från Slöjdlexikon.
Vill du också ha den hängande i ditt klassrum? Beställ ett abonnemang för 2015, återabonnera eller uppgradera ditt abonnemang redan idag!


Abonnemang för 2015 – Låt Slöjdlexikon avlasta och förgylla din slöjdundervisning hela 2015! Läs mer och gör din beställning på vår hemsida. Uppge ”Slöjdkalender” i meddelanderutan.


Återabonnera – Se till att ha Slöjdlexikon till februari 2016. Fakturan sätts med 90 dagars betalning så kan du välja om ni vill betala i år eller nästa år. Skicka ett mail till
kontakt@slojd.nu med ditt och skolans namn.

Uppgradera ditt abonnemang – testa ett 16-abonnemang gratis fram till februari 2015 gratis. Läs mer om 16-abonnemang. Skicka ett mail till
kontakt@slojd.nu med ditt och skolans namn.Tipsa en vän!
Om du tipsar en vän om Slöjdlexikon så skickar vi en kalender till dig, se till att ditt och din skolas namn skrivs i meddelanderutan vid beställning.*Erbjudandet gäller tom 31/12 -14, eller så långt lagret räcker.
« Äldre Start Nyare »