Livet är slöjd!

En blogg om slojd.nu, läromedel, fortbildning och symaskiner. Välkommen!

God och Slöjdefull jul!

Direktlänk 0 Kommentarer

Tack för ännu en härlig termin!

I höst har Slöjdportfolio fortsatt växa enormt och där visas nu nästan 360 000 alster! Heja er alla som är med och skapar denna fantastiska samlingsplats för slöjden!

Blocket New York Beauty
Lagom till ett långt och skönt jullov vill vi ge er lärare en egen julklapp i Slöjdlexikon: hela kvilta är uppdaterad och ligger som "Överkurs - Kvilta" i kursen Sy.
Det kliar i fingrarna efter att få sätta tänderna i kviltandet! Där finns hur mycket kul som helst att göra, så hoppas du får tid för ditt eget slöjdande under lovet.PS. ...och för den som blev sugen på att sticka en julgran: kolla beskrivningen Påta på stickor i Slöjdlexikon. Använd grova stickor, ett tjockt garn och montera med stora pärlor.

Förbered dig inför nästa termin:Se till att dina elever alltid har tillgång till pedagogiska, tydliga instruktioner om textila tekniker! Beställ Slöjdlexikon.Slipp vara rädd att du glömt någons alster eller att pappersredovisningar försvinner! Låt eleverna göra sina redovisningar i Slöjdportfolio så har du dem alltid tillhands och enkelt hanterbara.  Beställ Slöjdportfolio.

« Äldre Start Nyare »